WOW

Detta är obeskrivligt. Jag har aldrig någonsin upplevt något som påminner om denna känslan. I början på sommaren var jag på sjukhuset för att dem skulle mäta ut mått till ett par byxor & en tröja som skulle bidra till att hålla kroppen på plats. & idag var jag & provade kläderna som äntligen var gjorda.
Det var ett par svarta byxor & en beige tröja. Jag har själv fått välja färg på kläderna, mönster & färg på trådarna. Dem är gjorda efter mina mått & dragkedjor är utsatta på ställen som vi tillsammans har kommit överens om för att inte påfresta kroppen när kläderna ska på. Kläderna ska sitta väldigt tight eftersom dem ska hjälpa till att stabilisera.

Jag var lite orolig för att kroppen skulle flippa när kläderna skulle på, men wow. Byxorna var för stora så dem ska sys om, men tröjan fick jag med hem. Det känns som jag har vikter på mig. Det är tungt. Jag känner hur skulderbladen dras ihop & jag kan ju bara drömma om att inte sträcka på ryggen - det är nästintill omöjligt.
Jag får bara ha tröjan på mig max två timmar per dygn nu i början & sen är målet att klara av åtta timmar. Att kunna ha kläderna en hel skoldag typ. Tydligen ska det vara väldigt påfrestande i början eftersom det är tungt, så jag måste lyssna på kroppen.
Finaste läsare, detta känns magiskt bra & jag tror inte ni förstår hur glad jag är. Jag trodde absolut inte att jag skulle känna såhär. Inte så snabbt iallafall.

Gillar