Trött så att ögonen svider, men rastlös så det räcker & blir över

I'm back again. Nytt år, nya blogginlägg, nytt tänkande och nya upplevelser väntar. Jag är taggad och laddad på att förbättra bloggen. Ny design ska fixas, fler och bättre bilder ska tas och jag ska lägga upp bilderna även om jag inte är 100% nöjd.
Igår var en riktig slappedag. Somnade runt 04 och vaknade någon gång innan elva. Så fort mina kompisar hade vaknat gick vi upp och åt mysfrukost, eller om vi skulle gå efter klockan så åt vi lunch.
Sen var det bara mys. Film, snack och spel.
På kvällen beställde familjen pizza. Den officiella pizzadagen. Åt ni någon god pizza, eller något annat gott?
Resten av kvällen slappade jag i soffan med familjen. Jag försökte få ihop en sammanfattning av 2016 samtidigt som jag halvtittade på nyår med kvarteret skatan. Gick och la mig runt 22 och sista gången jag tittade på klockan visade den 00.23. Har lite svårt att somna just nu, men antar att det är så ibland!

Just nu befinner jag mig inne på sjukhuset och jag ska snart träna. Jag börjar nästan undra om hela världen sover. Gatorna var så gott som tomma på bilar, omklädningsrummet var släckt och det var nästan tomt i korridorerna.

Idag ska jag försöka att bara ta det lugnt. Jag måste börja hämta igen mig nu, men det är svårt. Är allmänt stressad och vill göra allt på en gång. Har massor med saker som jag vill hinna göra och kompisar som jag vill hinna träffa innan lovet är slut, men nu har mamma och pappa sagt stopp. Först vila. Antar att det bara är till att lyda...

Gillar