Trött men levande

Efter mycket om och men hämtade transporten oss i Stockholm runt lunch tid igår. Blodtrycket var lägre än vanligt, vilket gjorde att vi riskerade att bli kvar en natt till. Men som tur var fick vi tillslut åka hemåt.

Operationen har gått jättebra. Läkarna är väldigt nöjda, vilket känns tryggt. Dessvärre gick det inte alls bra under uppvaket. Personalen fick inte ner mina smärtor så jag fick tillbringa några timmar på uppvaket med massa smärtstillande,  innan jag tillslut fick någonting så jag kunde sova en stund till.

I skrivande stund har jag ganska så ont. Eftersom vi hade liggtransport från Stockholm hem till dörren så har jag inte behövt gå mer än nödvändigt. Men jag är himla trött. Jag kommer att blogga mer och berätta mer detaljerat senare!

Tusen tack för all omtanke. Denna dagen varvar jag med sömn, familjen, film och självklart är Vilma också här. <3 Himla tråkigt att jag missar några studenter, men Emilia och Vilma åker in och tittar iallafall på utspringet så jag lär få en och annan bild

Gillar

Nya inlägg

    Mest lästa