Tillbaka i verkligheten

Godmorgon. Mamma och jag har precis varit och hämtat knäskydd till knät. Jag vill verkligen INTE ha knäskydd för jag tror inte ett dugg på det, utan snarare tvärtom. Jag vet hur det blir om knät hoppar i skyddet = jag trillar eller får jag inte rätt det själv. Menmen. Det finns andra som vill prova det , så jag får ge det ett försök.
Annars har knät varit riktigt bra i helgen - trots flera timmars bilresa! Spännande att se hur träningen blir. Förhoppningsvis lika bra som helgen, ellerhur? Efter träningen ska jag till skolan och förhoppningsvis får vi tillbaka våra matteprov idag. Hoppas hoppas.. Dock väldigt nervöst, men det kändes ju bra. Jaja, vi får se. Ikväll måste jag plugga. Imorgon har vi ekonomiförhör och på onsdag har vi svenska prov om antiken. Seeen är jag förhoppningsvis ledig från alla prov.
Jag hoppas ni förstår ifall det blir lite mindre bloggning idag och imorgon, för jag måste plugga och sen imorgon ska jag hem till Amez och hjälpa henne julbaka. Kan ni fatta att det är julafton på SÖNDAG?! Jag kan inte det. Min favorit vecka.

Gillar