Tiden typ flyger iväg

Hej på er. Trots att jag fixade mig till skolan i tid och att allt var förberett så blev det verkligen stressigt. Mitt knä hoppade ur led och spräckte strumpbyxorna precis runt högerknä, just när jag skulle gå till bussen. Lagom glad..

Men jag hann! Och 10.30 satt jag på lektionen enligt schemat tillsammans med klassen. Efter lektion, lunch och när jag hade slutat för dagen mötte jag Isabelle. Och det blev en tur till Malmö. Så himla kul. Shopping, mys och så mycket energi!
Idag vaknade jag pigg runt 8 och sen åkte jag med pappa till jobbet, där Nellie hämtade mig. Vi fixade frulle och pratade ikapp, tog en promenad ner till vattnet och sen fixade Nellie mitt hår. Tiden gick väldigt fort, men pappa var tvungen att hämta upp mig efter jobbet eftersom vi skulle vidare hem till farmor.

På kvällen bar det av till farmor på kalas. Hon fyller snart år och hennes sambo har nästan precis fyllt år. Grattiiis. Alla var samlade och det var skojigt att träffas igen, och dem hade lagat en grekisk buffé - vääääldigt gott! Dessvärre tog jag inga bilder...

Nu är det iallafall söndag och veckans sista dag. Viktor och Jenniefer har åkt hem och jag ska strax börja städa lite. Och förbereda inför imorgon. Lite halvläskigt ändå..

Gillar