Thursday

Usch, man får ju ingen energi av morgondagens inlägg. Det var ju väldigt "deep" , ellerhur? Men samtidigt så är det en liten bild av hur verkligheten kan vara. Livet är inte alltid som på rosa fluffiga moln.

Iallafall, axeln hoppade ur led imorse när jag skulle byta tröja. Vilket resulterade i att jag skulle stanna hemma någon timme. En mindre glad jag, men en bra vilostund för axeln. Vid halv elva körde pappa mig till skolan & jag hann vara med på sista lektionen. Ingenting blir bättre av att vara hemma! Igår efter skolan hade jag ett möte på habiliteringen. Sen mötte Vilma upp mig. Vi köpte med oss sushi hem & sen åkte vi hem & tog det lugnt. Film, snack, musik, skratt & sushi. Vilma stannade ungefär till Emilia & pappa kom hem & sen gick jag & la mig eftersom klockan var ganska så mycket. Idag klurar jag på hur jag ska kunna fortsätta med träningen på egen hand. Jag hade ju fått in träningen riktigt bra & jag ÄLSKAR att träna. Men jag är lite tveksam på om mina kära föräldrar släpper iväg mig till gymmet nu... På tal om föräldrar så kommer mamma hem ikväll igen!!!<3
Nu har klassen fysik, men det har inte jag för jag ska byta linje till hösten. Mycket känslor & jag ska berätta mer detaljerat om det för er. Men inte just nu. Jag sitter på bussen på väg hem. Pappa möter upp mig vid hållplatsen & tar min chromebook. Fram tills dess ska jag lista ut ett sätt att kunna träna för jag både behöver och vill träna mer än någonsin.

Gillar