Tack för idag!!

Jag kan inte låta bli att tänka att lovet snart är över, fast än halva inte har gått. Det känns som det är väldigt lite kvar & som att skolan står runt hörnet & att väckarklockan kommer ringa imorgon. 

Jag har inte sovit ut en enda dag. Jag har vaknat i halvpanik varje dag & trott att jag har missat något haha. Därför är morgondagens förmiddag helt oplanerad. Det är inte förrän senare på dagen & kvällen som jag har planer. Håll tummarna för att jag verkligen sover nu & inte vaknar 06 /07 & gärna inte 08 heller. Haha. 

Idag började dagen med sjukgymnastik på sjukhuset. Det gick riktigt bra & jag fick visa min sjukgymnast hur jag springer. Jag tycker det är riktigt svårt att hålla koll på armarna när jag springer & jag lägger onödigt mycket energi på bara armarna, så min sjukgymnast skulle hjälpa mig vilket hon gjorde! Fler sjukgymnaster såg att jag kunde springa & om vi hade spolat tillbaka tiden några månader hade nog ingen kunnat tro det.

Efter träningen var jag iväg på habiliteringen & gjorde en veckoplanering för att minska stressen. 

Därefter hämtade farmor, Tomas  (hennes sambo), Emilia & Rasmus upp mig. Vi åkte ner mot Simrishamn. Åt god lunch & på vägen hem stannade vi lite halvspontant på Glimmingehus & gick på en guidad tur genom borgen. Vi avslutade dagen med vars en glass på torget. Emilia har de flesta av fotona från dagen, så jag får be henne skicka! Men för att sumera dagen har det varit en väldigt bra dag. Inget direkt vårväder, men en bra lovdag.

Nu ska jag svara på några sms & sen säger jag godnatt. Mollis (vår katt) ligger & myser bredvid. 

Håll tummarna för att jag sover länge imorgon. Hade verkligen behövt det & det hade varit sååå skönt! Hoppashoppashoppas... Godnatt <3

Gillar