Tack för en superduper bra helg

Hej söndag & hej fina läsare. Idag blir det nog en riktig slappedag. Gårkvällen var otroligt bra och jag är helnöjd med hela helgen. Sista gästerna gick nog runt halv fyra (?) och jag somnade runt fyra.
Vi serverade två olika pastarätter, en med svamp och fläskfilé (tror jag?) och sen en med skaldjur som dessutom var glutenfri. Kakbordet stod jag, mamma och farmor för. Jag hade bakat biskvier, chokladbollar och med Vilmas hjälp dekorerade vi två tårtan. Mamma hade gjort tårta, saffransbullar och kanelbullar. Magiskt god tårta trots att den var glutenfri! Farmor hade bakat två olika småkakor och mina favorit vaniljbullar. Eftersom jag försöker undvika gluten provade hon göra vaniljbullarna också glutenfria och mums vad goda de blev!


Alla var så glada igår och spred energi. Musiken startades runt mello och sen stängdes den inte av förrän efter att sista gästerna gått hem. Vi dansade och dansade och pausade bara en liten stund för tårtpaus. Runt halv ett drog jag, mamma, Amez, faster, Bella och Jenniefer ut en runda - en tradition i vår släkt när någon fyller 18.
Festen pågick där hemma undertiden så jag ville inte vara iväg allt för länge!Jag & min fina bästa vän på väg hem vid tre inatt. & min fina lillasyster. Dessvärre togs det ingen bild på vår fina storebror då det var han som råkade vara fotograf haha!


Nuuu ska jag fixa lite inför nästa vecka. Vi har varit ute på en lite längre promenad med knät, så hoppas att de sköter sig bra imon! Trevlig söndagskväll fina läsare!

Gillar