T A C K

Hejsvejs! Jag är otroligt nöjd med gårdagen. Går inte att beskriva i ord hur glad jag är. Och T A C K för alla sms. Kvällen var helt perfekt. Somnade runt halv tre, men så värt det. Runt 18 kom Vilma hit med ballong och presenter. TACK! Och jag tror faktiskt att jag måste lägga upp bild på iallafall en av presenterna, så otroligt cool och har aldrig sett något liknane tidigare haha! Iallafall, familjen hade bokat bord på min favoritrestaurang. Vi alla fem tog oss in till stan. Kort efter att vi hade slagit oss ner vid bordet kom servitören med vars en drink till mig, Emilia och Vilma som mamma hade beställt. Med smak av passion och sommar. Det var ganska mörkt där inne, så bilderna blir inte de bästa. Meeen maten där är enligt mig något av de bästa haha.

Till förrätt körde vi på musslor och sen vitlöksbröd, men jag fotade inte vitlöksbrödet. Det var iallafall löjligt gott och roligt med musslor eftersom vi inte äter det så ofta.
Till varmrätt tog jag pasta carbonara (glutenfri såklart), trots att vi ska ha pasta ikväll igen. Fast enligt mig kan det aldrig bli för mycket pasta om pastan är god och den var väldigt god!
Efterrätten orkade jag inte äta upp och lämnade mer än halva, men det var hemmagjord vanlij glass!
Vilma och Emilia sover fortfarande. Jag är ändå förvånansvärt pigg. Musiken stängdes av någon gång runt 1.00 så jag lär ha ont i benen idag. Men det är bara till att ladda om för ikväll kommer släkten!
Nu ska jag snart fixa frukost och väcka resten!

Gillar