Stockholm

Nu kör vi nya tag. Kanske behövde även jag vara lite ledsen.
Jag gick upp vid sju imorse och var så himla onödigt ledsen, förmodligen för jag var övertrött. Jag gissar på att jag har sovit 1-2 timmar på hela natten. Om ens det. Jag har drömt mardrömmar om knät, vaknat av att jag legat fel med det och sen har det ilat och naturligtvis har det gjort ont.
Efter ett långt snack med pappa torkade jag tillslut tårarna och bytte om och följde med till jobbet. Jag behövde annat att tänka på och jag trivs ju superbra på jobbet vilket gör att tiden går snabbt där. Så pappa körde inom affären och köpte en lätt frulle och sen har jag jobbat ca från 9-15.
Knät hoppade runt halv tre, alltså bara några minuter innan mamma skulle hämta mig. SÅ synd! Det hade varit så drömmigt att kunna säga till mamma att knät inte hade hoppat en enda gång. Menmen!
Knät har gjort ont så gott som hela dagen, men just nu är smärtan lite mindre men svullnaden större.

Pågrund av att det blir Stockholm nu på fredag så blir det inget jobb för mig , så nu är jag långledig haha. Imorgon kör vi sjukgymnastik och hårtvätt. Sen kanske träffa nån kompis eller bara ladda upp inför Stockholm. Vi får se!
Men nu ska jag fortsätta mysa i solstolen och hoppas på att knät håller sig på plats! Och så ska jag såklart fortsätta vara glad över tiden haha!

Gillar