Snart taggar jag lov och "provfritt" - fri från prov

Hej! Allt bra?
Gårdagen var jättebra. Jag fick resultatet av tyskaprovet. Först läste jag fel och missförstod siffrorna, jag trodde jag fick F och smsade mamma och pappa i ren panik. Sen tittade jag och min kompis igenom mitt prov och konstaterade att vi hade läst fel. Så några minuter senare smsade jag mamma och pappa att jag fick mer än godkänt. (Och vi frågade vår lärare) Jag blev så otroligt glad. Tyska är mitt svagaste ämne och nu är det verkligen bevisat att övning ger färdighet .
Efter skolan var det sjukgymnastik. Sista träningen innan Uppsala, förresten har jag berättat att nästa vecka ska vi till Uppsala med vänster axel? Återbesök och det ska verkligen bli spännande och jag ser framemot att höra vad min läkare tycker om axeln. Jag tycker den är helt fantastisk.
Resten av gårdagen träffade jag en kompis. Vi var iväg på presentkortsregn, provsmakning , invigning och sen pluggade vi.

Nu väntar jag på en klasskompis och sen ska vi dra oss bort till matsalen och äta innan det är dags för engelskaprovet. Så otroligt nervös. Äckligt nervös . Usch nej, jag vill inte detta.

Gillar