Skolstart, eller lov?

Godmorgon. Har ni fortfarande lov? Eller har skolan hunnit börja? Jag har lov fram till torsdag, men lillasyster börjar idag.
Jag gick upp vid åtta , för att hinna få håret uppsatt innan huset blev tomt på folk. Sen tränade jag ett träningspass. Knäna kändes inte vakna innan träningen, så jag bestämde mig för ett lätt pass, men ni vet ju hur jag funkar! Det blev träning så det räcker för idag och nu är knäna vakna haha.
Jag har precis kokt gröt och ska snart sätta mig i soffan och titta på något avsnitt av Game of thrones. Jag är ju verkligen ingen serie eller film människa, blir så otroligt rastlös! I höstas när jag var nyopererad ville jag ju bara få tiden att gå och jag låg ju mest i sängen. Då tipsade pappa om Game of thrones och jag har faktiskt fortsatt titta. Enligt mig är serien otroligt bra, samtidigt som jag är tveksam. Ibland lite dryg, men jag har ändå fastnat. Nu vill jag ju veta vad som händer med alla haha. Så ett avsnitt lite då och då passar mig utmärkt.

Gårdagen med Ebbot och Lykke var himla mysig. Vi byggde koja, trotsade kylan genom att promenera upp till affären och köpa choklad. Till lunch lagade vi köttbullar med macaroner och jag och Emilia körde köttbullar med taco, typ.. Framåt eftermiddagen höjde vi högtalarna och dansade. Lykke och jag hjälptes åt att slänga ihop en chokladbollssmet som vi alla fyra hjälptes åt att rulla och äta för den delen. Tv:n startades framåt eftermiddagen och alla turades om att spela Mariokart. Så himla mysig dag!


I eftermiddag ska jag in till och träffa Isabelle. Det var lääänge sedan vi sågs , så vi ska snacka ikapp på något mysigt café. Kanske måste jag fixa något inför skolstarten?

Gillar