Skoldag - check

Tisdag och jag har varit i skolan från 8.00 till någon gång efter 13. Gjort två prov och påbörjat en skrivuppgift. Lunchat med några klasskompisar och känt mig allmänt glad. Knät har fått anpassa sig efter mig idag och inte tvärtom. Klart att det hoppade lite extra när jag påbörjade sista skrivuppgiften, men jag kände att det var lite värt det för jag var ju i skolan. Det kan vara värt lite smärta om jag får vara i skolan ;)


Vi lunchade på favoritstället , salladsbaren och vi satt ute på deras uteservering. Lyx och sommarkänsla på högnivå!

Nu skulle jag egentligen snart hoppat på tåget och hälsat på en kompis, men snurriga som vi är hade vi glömt bort att kolla öppettiderna på stället vi skulle till. Så vi bestämde oss för att skjuta på det till imorgon.

Just nu känns ändå livet ganska bra. Inombords är jag visserligen lite som en tornado. Väldigt mycket känslor och tankar, men det är ändå lite skönt med vanliga "tonårsproblem" och inte bara problem med kroppen.

Om en stund , eller lite senare ikväll rättaresagt kommer Viktor hit för att hjälpa mig med matten. Världens bästa storebror! Och så snällt att han kommer hit när knät inte orkar flera timmars bussresa:D

Gillar

Nya inlägg