Positivt vs negativt

Halloj fina läsare!
Igår var jag nog övertrött. Jag fick ett lätt utbrott på eftermiddagen och jag hade väldigt ont i kroppen. Jag antar att det är antalet timmar av förlorad sömn som spelade in.
Familjen hade gäster igår kväll , men jag gick och la mig strax efter 23. Axeln small och knäppte och dessutom skulle jag ju upp tidigt idag.
Pappa var snäll och släppte av mig på träningen påväg till jobbet. Och dagens träning gick nog drömbra- ur axelns perspektiv. Min sjukgymnast håller skulderbladet och axeln och sen rör jag armen. Jag vet att armen inte funkar om hon släpper den, men eftersom den funkar när hon håller den så känna skyddet mer och mer trovärdigt för varje träning som går.
Dessvärre så gick inte träningen fullt lika bra för hela kroppen..  En annan kroppsdel har börjat tröttna och jag kan faktiskt inte kalla den världsbäst längre. Vi är inte tillbaka på ruta 0, men det flyttar på sig igen och det känns inte superduper kul. Men jag är faktiskt inte ett dugg orolig! Jag berättar mer om det i ett annat inlägg, för nu börjar klockan ticka och jag ska med mamma och Emilia  till morfars grav och tända ljus, innan vi ska vidare på halloween fika. Ha en superbra fredag fina läsare!

Gillar