Lycklig dag

Hej på er världens finaste läsare. Nu sitter jag och Emilia på bussen. Vi har precis kramat om mamma och nu har vi en bra stunds bussresa framför oss. Imorgon ska vi iväg med Viktor och Jennifer och vi ska bo hos de hela helgen. Supermysigt!  
Nu till dagens sjukgymnastik. Det gick bra! Min axel blir bara bättre och bättre och jag ångrar inte att axeln är opererad. Det känns så otroligt galet när jag tänker på hur tveksam jag var tidigare. Jag ville ju inte operera axeln, utan jag ville träna upp den själv. Nu idag håller jag med alla andra - min axel var nästintill omöjlig att träna upp och det skulle förmodligen ta flera år innan den ens skulle vara på plats i några minuter. Detta är ett av mitt livs bästa beslut. 
Innan jag lägger undan mobilen och istället är social med Emilia så vill jag berätta om gymnasiet. För er som inte vet det så är det idag alla får veta sin antagning till gymnasiet. Jag har kommit in på min linje med mina egna betyg. Jag behöver inte använda frikvoten. Det är en otrolig lättnad för om jag inte hade kommit in på mina egna betyg hade jag nog velat tänka om. Nu vet jag att jag kommer klara det utan tvekan. 

Gillar