Lök och marabou

Godkväll på er! Jag ska snart sova, men känner att jag borde slänga upp ett inlägg innan.
Vad tycker ni om gårdagens inlägg? Tror ni att knät kommer hålla? Jag vet inte vad jag tror, men just nu funkar det väldigt bra och jag tänker mest för stunden.

Idag har varit en regnig dag. Vi var ute på morgonpromenaden innan skolan och då regnade det. Det regnade på väg hem från skolan och det har regnat lite nu ikväll, men annars blåser det mest.
Efter skolan skulle jag och två kompisar köpa vars en gul lök- till ett biologi arbete. Vi gick inom affären och det slutade med att vi bestämde oss för att även köpa vars en nyhet. En chips nyhet, den nya marabou smaken och en popcornpåse. Superrolig idé och ännu roligare när vi gick i gallerian med vars en lök och vårt snacks haha.

Nu ikväll har jag naturligtvis pluggat. Läst och översatt en tyska text flera gånger och övat på glosorna i flera timmar. Det är en svår text och jag är nervös för att blanda ihop alla ord. Det är nästan bara nya ord i denna texten. Men jaja, jag får göra mitt bästa!

Imorgon är en lång skoldag, typ 8-17. När jag kommer hem måste jag plugga inför två prov som vi har på onsdag. Efter onsdagensprov är det lite lugnare igen, sen laddar vi upp för ett tyskaprov nästa vecka och sen går vi på lov .
Nu måste jag försöka sova. Morgondagens buss går tidigt och väckarklockan är ställd på tok för tidigt.
Sov gott världen!

Gillar