Laddning inför imorgon?

Läsförståelsen är avklarad. Jag svarade på alla frågor för hand, vilket resulterade i en tumme som gjorde ont. Men gjort är gjort & på fredag när det är dags för uppsatsskrivningen skriver jag på datorn.
Det är svårt att veta hur provet gått för frågorna var lite klurigt skrivna, men jag hoppas på bra resultat.
Efter provet stack jag & några kompisar iväg & käkade lunch, eftersom vi hade närmare 2 timmars hål. Sista lektionen var inställd så vi hade bara ca en timmes samhällskunskap innan vi slutade för dagen. Just nu jobbar vi med ekonomi & jag älskar det. Det var länge sedan jag tyckte om ett ämne så mycket. I vanliga fall brukar jag tycka alla ämne är helt okej, bortsett från fysiken som jag knappt förstår haha...

Efter skolan stack jag & en kompis bort till sjukhuset & mötte upp mamma. Jag var galet nervös & hade velat vända, men sånt gör jag inte.

Allt gick bra & jag är ändå "glad" över att jag inte fegade ur. Ikväll har jag tränat & sen nu har vi varit ute & gått. I eftermiddags var jag med en kopmis & vi försökte ladda inför morgondagens nationella. Fyfyfy, Så nervös. Blir så osäker när det är muntligt på ett annat språk.Är inte lika bekväm i det... Men bara till att göra det & om 24h har jag det över! Tack & lov haha.

Gillar