Kom igen!

Helgen har gått i ett svep. I lördags åkte jag med in till stan en runda. Det var lite halvläskigt till en början, men Steffi gick bredvid mig så ingen gick in i mig.

Nu är det en ny vecka. Jag är väldigt trött. Det har varit sena kvällar och bara ett fåtal timmar sömn. Inatt sov jag nog sammanlagt fyra timmar. Axeln påverkar sömnen fruktansvärt mycket. Jag rör mig. Snurrar runt och lägger mig på axeln. Lägger mig på högeraxel så vänsteraxel hamnar högt och på frestas. Jag vaknar varje gång och ibland tror jag att jag ska spy av smärtan. Idag har jag fått nog. Kanske övertrött. I vilket fall som helst så har jag ringt Jönköping. Jag måste veta vad det är som gör så fruktansvärt ont och hur jag kan göra för att undvika det. Det är tre veckor kvar, men jag kan ju inte ha tre veckor med 3-4 timmars sömn per natt.


Jaja, nu ska jag snart gå och byta om. Jag ska faktiskt in till skolan. Det har varit extremt blandade känslor. Och det är det väl fortfarande. Jag vill till skolan, utan tvekan. Jag vill lämna huset. Träffa klasskompisarna. Bli skoltrött. Men jag är rädd för att det är för tidigt. Mamma kör mig idag. Till & från skolan. Till & från träningen.

Gillar