K A O S

Rubriken ovanför är ett enkelt ord för min dag. Det är verkligen kaos med tider. Sjukhusbesök hit & dit & mitt i allt är det något tandläkarbesök också.

Jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop dagen med både skola & sjukhus & tandläkare eftersom skoldagen bara innehåller två lektioner. Kanske blir det att jag får plugga på egen hand mellan besöken. Vi får se. Det är ju mycket roligare att vara i skolan.

Jag har precis varit hos arbetsterapeuten på sjukhuset här hemma i staden. Tummen är fortfarande stel & det känns lite hopplöst att den ska kunna bli helt återställd igen. Vi har ju kämpat med denna tummen väääääldigt länge. Men jag struntar i om vi får fortsätta i flera år till för den ska inte opereras nu. Jag vet att en operation kanske hade gjort den bättre, men jag vägrar. Det är böja tummen som är problemet. Den är fast i 45 grader & jag kan inte sträcka på toppen. Jag känner av det ibland när jag tränar med vikter & ibland när jag ska greppa om något, men samtidigt så har jag lärt mig att göra det på andra sätt nu. Och det är lite svårare att hålla handen bekvämt med den handen, men då kan man ju alltid hålla i andra handen. :)) Med andra ord tycker jag det är ett litet "skönhetsproblem". Kanske hade jag tänkt annorlunda om jag inte hade haft så många operation i bagaget, men nu känns detta som ett världsslitet problem & en stel tumme klarar jag definitivt av!


Gillar

Kommentarer