Jag vill ju bara inte att det ska bli värre!

Det känns nästan som att våren är förbi & sommaren har kommit.

Vi har lämnat Skåne bakom oss & precis rullat in i Jönköping. Eller ja, för en stund sedan. Just nu sitter vi i väntrummet.
Herregud vad jag har noll ro i min kropp. Jag blev plötsligt rädd för att läkaren inte ska tycka att axeln alls är så bra som jag tycker. Eller för att situationen ska ha överdrivits & att han kanske tror den är ur led.
Tidigare scenarier från när jag har suttit här spelas om & om i huvudet. Hur jag har gått ner från vårdavdelningen & hit för att få Botox sprutor. Första gången jag satt här & första gången jag träffade läkaren. En gång när jag satt här , så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Detta är faktiskt bara andra gången som jag sitter här med axeln på plats. Alla andra gånger jag suttit på denna stolen,  eller huvudtaget varit i detta rummet så har axeln varit ur led. Ganska sjukt.

Idag är vi här egentligen tidigare än bestämt. Jag ringde hit förra veckan & berättade om hur läget var. Vardagen rullar på, sjukgymnastiken rullar på, kompislivet rullar på & skolan likaså, men här emellan allting glider axeln lite då & då. När jag borstar tänderna & ska tvätta ansiktet. Ibland jag drar ihop skulderbladet. Detta sker flera gånger i veckan. Det är hanterbart, men smärtan som uppstår ibland är inte rolig & jag är rädd att det blir värre. Jag vet egentligen inte riktigt vad jag gör här för i min värld finns det ingen lösning till detta. Det är ju inte så att min läkare kan lägga sin hand på min axel & vips så är problemet borta. Det kanske kommer ge med sig med träningen. Kanske kommer det bli värre.
Jag vill iallafall att han ska veta om det. Höra hans kloka tankar , ord & idéer. Och att det inte är någon fara. Att axeln kan glida till & hoppa lite fel ibland. Att det kanske är vanligt. Äsch jag vet inte. Det känns nästan löjligt att vara här för axeln är på plats, samtidigt så vet jag hur ont & hur rädd jag blir varje gång det händer något i axeln.
Förlåt för ett flummigt inlägg.. Förhoppningsvis är jag lite klokare om någon timme. Jag mår iallafall bra.

Gillar