Jag måste lära mig att fatta mer mogna beslut

Mm, okej jag förstår att det är viktigt att tänka efter innan man gör något. Det är viktigt att inte överanstränga sig och inte göra mer än vad man borde. Men det är så lätt att säga och betydligt svårare att stå fast vid. Jag tänker oftast flera steg längre och en del i omgivningen är på mig om att inte planera allt så långt och att allt inte måste vara perfekt. Men när det kommer till min kropp finns det non stopp. Jag kör på tills jag själv inser hur dåligt det var, om ingen stoppar mig.

Som i somras! Simmade ut på en flotte och hoppade upp och ner flera gånger, till axeln knakade. Nu i efterhand ser jag själv hur korkat det var och jag borde kanske inte ha gjort det, men det är så lätt att vara efter smart. Idag gjorde jag något mindre bra. Det blev inte så många timmars sömn inatt. Jag fick planera om dagen och innan skolan skulle jag ut och gå. Först planerade jag att gå 1,2 mil men mamma och pappa bromsade direkt. Sen var jag envis med att jag inte tänkte gå mindre än en timme. Så vår deal var en timme men inte mer. Fast det var inte särskilt lyckat. Pappa fick stanna och dra rätt axeln några gånger, tröttheten började springa ikapp mig och ett knä som gjorde ont . Detta resulterade i en extremt trött jag. Ont i axeln och hängig. Om jag inte hade velat till skolan så pass mycket hade jag helt klart stannat hemma. Men nu gick jag och det var iallafall ett bra beslut av mig.

Nog pratat om det. Vi har precis varit på sjukhuset och hämtat nya inlägg. Emilia och pappa ska åka och titta på handboll. Mamma jobbar sent och jag ska till Amez. Det var sååå längesen jag var där!! Ska bli så mys. <3

Gillar