Jag lever

Fy. Usch. Huvudsaken är att proven är avklarade och att jag kan släppa 1c nu. 

Jag mådde otroligt dåligt imorse. Länge sedan jag var så nervös. Stackars Mollis blev stressad av att jag var det och sprang runt i hallen. Jag hann knappt plocka undan frukosten och jag som har haft med mig två linjer på nästan varje mattelektion hela terminen glömde givetvis båda hemma idag...Sju minuter innan provet skulle börja lämnade jag och en kompis lektionssalen och gick ett varv på skolan. Jag blev tårögd redan när första provet delades ut , trots att jag inte ens hade tittat på det.  Direkt när tiden var ute lämnade jag och några kompisar  klassrummet snabbt innan alla skulle börja fråga "hur gick det?"   För det kändes långt ifrån bra. Efter tio minuter gick vi tillbaka och skrev del 2. Lika besvikna och förvirrade som första gången, lämnade vi klassrummet snabbt  och gick bort till maten för lite lunch. Sen stack jag och en kompis upp till stan en runda. Vi ville inte sitta på skolan och vänta på del 3. Bättre att få tiden att gå och göra något roligt! 11.30 började vi på del 3 och efter ungefär två timmar lämnade vi in vår sista del av kursen 1c. Proven känns inte alls bra. Slängt iväg flera sms till mamma och pappa efter varje prov och varit tårögd flera gånger. Det enda positiva är att jag kunde sitta och göra proven i klassrummet och skriva själv.

Direkt efter sista delen stack jag till sjukgymnastiken och min kompis följde med. För första gången på länge var jag sen och kände mig fortfarande lite mentalt stressad, men träningen gick ändå bra. Vi hittade tricep väldigt snabbt i båda armarna, dessvärre så var höger axel lite sämre på en annan övning.  Menmen.


Direkt efter träningen tog jag och min kompis bussen hem. Jag åkte hem och bytte om och hon bredde släta bullar och gjorde varmchoklad. Sen möttes vi upp och stack bort till en kulle där vi sedan satt och fikade på varmchoklad och åt släta bullar. Vi hann vara på kullen i kanske tio minuter innan det var mörkt haha, men det var ändå super. Sen gick vi hemåt med en ficklampa och Spotify på .

Ikväll har vi snackat och skrattat i mängder. Sen blandat med lite teater och musik haha. 

Nu är jag hemma igen och ska snart sova. Imorgon väntar en ny dag och jag börjar den med shopping med farmor. Mys!Vi hörs imorgon igen. Lovar. Godnatt  <3

Gillar