Idag gör vi historia!!

Här uppe är det snö. Det är alldeles vitt utanför bilrutan. Jag hackar tänder, men jag vet inte riktigt varför för vi har över tjugo grader inne i bilen. Magen kurrar & jag tycker själv att det är fjantigt, har ju bara varit uppe i fre timmar & åt senaste målet 23.00. Jag har druckit min sista klunk vatten på några timmar & svarat på några sms. Allt verkar vara på sin plats. Konstigt nog känns allting mer okej idag. Jag har ingen panik inombords. Kanske kommer det, kanske inte. Idag är jag mest taggad. Vi ska ju göra historia!

Jag håller givetvis alla tummar & tår för att operationen går bra, men mest för att sövningen & allt det andra runtomkring ska gå bra. Jag känner mig i trygga händer med min läkare & jag vet att det inte finns någon garanti alls för denna operationen. Jag vet inte riktigt vad som väntar mig, men jag vet att skulle det inte lyckas så finns det en lösning för det också. Alla papper är underskrivna & förhoppningsvis är teamet snart redo. Vi är många som vill att detta resultatet ska bli bra. & såklart minst jag. Det vore ju dröm. Jag ska inte bli långrandig här, kände bara för att flika in en allra sista gång med axeln ur led. Fjorton månader ur led & förhoppningsvis är allt som det ska när vi hörs imorgon. Helt ofattbart vilka svängar livet tar.

Nu ska jag snart få sova. Ha en underbar tisdag! Jag vet inte när jag är tillbaka, men jag lovar att uppdatera så fort som möjligt. Om så bara något litet.

Uppdatering : Missade att publicera inlägget innan. Nu är vi iallafall framme. Jag är ombytt & en sjuksköterska har precis varit här & tagit prover. Nu är det inte ens en timme kvar! SÅ sjukt galet nära!!!!!!!

Gillar