Godnatt!Vi gjorde precis som planerat - något gott i våra julglas. Det är lite kul för min kompis hade ett sånt glas och sen var hon med mig och köpte ett likadant till julklappsleken, sen när vi körde julklappsleken med familjen Gutgard var Isabelle här för vi skulle ju iväg på fest sen på kvällen och då hjälpte hon mig vinna det haha, så vi har bestämt sedan ett bra tag tillbaka att vi skulle ses på jullovet och göra något gott i våra glas och titta på film. Det blev en blandning av glass, bär, nutella, kolasås mm. Iallafall juvligt gott , men mättande.
Efter flera timmars pratande tog vi på oss att laga middag - något nyttigare haha. Resten av kvällen snackade vi och tittade ett avsnitt på skam.Nu ska jag snart sova. Jag har pluggat lite sedan min kompis stack, men mest för att jag borde plugga. Usch vill knappt tänka på det, men jag har flera prov framför mig. Blandannat ett stort matteprov redan den 20 januari.. Tagga...
Än så länge är det ju faktiskt två hela veckor kvar dit och en vecka kvar av jullovet. Jag får se till att maxa de sista dagarna.

Gillar