Glad påsk!

Jag vaknade av att solen strålade in. Mobilen lös upp och ett underbart mejl väntade i inkorgen. Jag är så spänd just nu. SÅ taggad att jag knappt vill låta mobilen vara, men jag måste ge det en vecka nu! Det vet jag. Till nästa helg vet vi mer. Kanske redan på fredagen om jag har tur.

Iallafall! D sprang ner till affären och jag fixade kladdkaksmuffins. Vår lägenhet är som sagt kaos nu eftersom vi håller på att förbereda och då måste vi ha tomt under alla möbler! Och skåpen ska vara helt sorterade så vi inte behöver tänka på det på ett bra tag. Såå vi bestämde oss för att slänga ihop muffins och åka tidigare till mormor. Men det var nog inte världens smartaste idé haha. Som ni ser på bilden så blev ju lägenheten inte mindre kaos iallafall..


Det var bara att torka upp det och tack och lov blev muffinsen ändå ätbara! Vi slängde ner allt i en picknickkorg och så begav vi oss uppåt i Skåne för en promenad med mormor.

Det var inte alls lika fint väder där uppe, men det var himla mysigt att ses och skönt att promenera lite.

Nu är vi hemma igen. Vi ska fortsätta röja undan här hemma, förhoppningsvis blir vi klara idag eller imorgon! Imorgonkväll ska vi hem till svärföräldrarna och fira påsk! Så mysigt. Ska ni fira någon påsk?


Gillar