En snabbuppdate

Hej bloggen. Inläggen verkar inte publiceras som de ska & de är borta. Även mina bilder från mobilen så jag kan inte heller blogga om. Jag ska försöka ta tag i det i eftermiddag när jag kommer hem. Håll tummarna för att det går att fixa. 


En liten snabb update om de senaste dagarna kommer alltså ikväll. Förhoppningsvis blir det en bildbomb.

Just nu är jag påväg till stan & om en stund ska jag möta upp Maja. Sen ska vi strosa runt på stan, äta sushi & förhoppningarna hittar jag ett par skor. Jag har alltid svårt för att hitta rätt skor. Hittar alltid något fel på de & det slutar med att jag köper samma som innan. Men i Göteborg hittade jag ett par sjukt snygga. Dessvärre fanns de inte i min storlek, men om vi har tur kanske de dyker upp i stan. ;) 


Jag har tandläkartid vid ett tiden så det blir ett besök dit också & Maja erbjöd sig att vänta utanför. Snällt!! 

På tal om den högre axeln. Den har skött sig helt okej, men sen råkade jag göra något för stort i måndags.. Så igår fick jag ringa mamma & pappa som jobbade. Svetten rann, det gjorde väldigt ont & jag hade försökt få rätt den i 20 minuter innan jag ringde. Så pappa kom hem , drog rätt & tejpade. Axeln känns mer skadad nu, vilket är väldigt tråkigt. Men det är bara två månader kvar nu. <3

Gillar