En annorlunda & unik vecka

HEJ på er fina TISDAG. Gårdagen var nog en av de värsta dagarna jag haft på väldigt länge. Inget klaffade direkt. Jag snubblade på mållinjen på en sak, julklapparna som jag hade beställt hade försvunnit längs vägen & trots företaget erbjöd ny leverans så var alla slut & sen var det andra små saker som tog energi. Kvällen blev iallafall något bättre & idag mår jag mycket bättre. Verkligen mycket bättre.

Iallafall, idag har jag tränat! & det kändes bra! Sen hängde jag med Emilia, vi gjorde julgodis som mamma sedan doppade i choklad när hon slutat jobba, Otroligt mysig jul-eftermiddag med de. Det är väldigt mysigt att åka till familjen bara sådär ibland. & denna veckan kommer jag vara där mycket. Jag har träning, jobb (!!), ett annat ärende & sen på fredag har jag ett läkarbesök hemma i staden så då ska jag hem igen.

Just denna veckan är en vecka utöver det vanliga. Det är många spännande grejor på gång, men i slutet av veckan väntas det något jobbigt också. & sen väntar jag spänt på att mobilen ska plinga till med betygen. Jag har verkligen lagt ner tid & energi på plugget så jag hoppas det har lönat sig. :) Återstår & se.


Nu måste jag sluta. D har precis börjat med maten så jag får noga joina i köket. Ha en fin kväll på er! <3

Gillar