Distans med min fina <3

Måndag. Ny vecka, men inte vilken vecka som helst. På fredag ringer läkaren. Vi får liksom domen. Vad kommer hända med axeln? Steloperation? Eller ett liv med en axel som är halvt fel hela tiden? Eller en om-operation av förra operationen?

Helt ärligt så vet jag inte vad jag själv vill. Förutom att jag inte vill ha fler knivar i mig. Jag vill verkligen inte det. Jaja, återstår & ser.

Idag har jag tränat axeln hos min sjukgymnast! Jag kände mig spänd i skulderbladet, men armen är inte blå och smärtorna är inte i närheten som förra veckan. Det kryper dock i kroppen på mig nu. Jag vill träna axeln. Jag vill se hur den fungerar. Hittar jag musklerna om jag försöker? Är musklerna svåra? Hur mycket har jag egentligen tappat under dessa veckor? En mängd med otroligt många frågor som jag bara måste få svar på.


OCH innan någon kommenterar - jag har axelskyddet på mig på bilden, fast det inte ser ut så. Jag looovar.

Iallafall! Som ni ser på bilden så är jag hemma hos familjen idag. Jag kör distans härifrån innan jag beger mig hemåt igen. Mysigare att vara här än själv ju.

Denna veckan har jag en del skola & sen imorgon ska jag iväg på ärende. D ska följa med så jag ser framemot det. Blir en stunds bil & om jag har tur en & annan saffrans-giffel. Sen blir det plugg, plugg & mys igen. Ha en fin vecka!

Gillar