Det löste sig!

Och ja, gårdagen löste sig tillslut. Träningen gick bra & vi kunde utöka träningen för axeln lite mer , vilket bara är kul. Ibland rör sig axeln lite märkligt, ibland hugger det till i den men min sjukgymnast är väldigt noga & försiktig vilket känns tryggt & bra.

Jag ska faktiskt upp till Jönköping i slutet på denna veckan & träffa min läkare. Axeln är drömbra. Jag har fått ett normalt liv igen & jag är lycklig. Kanske är det därför är extra mån om att den inte ska glida till. Jag pratade med Jönköping förra veckan. Sjuksköterskan var riktigt bra. Jag försökte förklara att axeln är jättebra & att jag kan använda den, men att den glider till ibland & att jag inte vill det ska bli värre. Det kändes som hon förstod mig. Iallafall så ringde dem upp mig i fredags & sa att jag skulle komma upp nu denna veckan.

För mig är det viktigt att axeln inte blir värre så att den börjar hoppa ur led på riktigt. Just nu glider den bara till & den har hoppat halvt ur led en till två gånger. Men det har varit inne på sjukgymnastiken & jag tror mycket är för skulderbladet hamnar fel i vissa rörelser & typ trycker på axeln. Otroligt svårt att förklara.. Med andra ord så är jag väldigt nöjd & glad över operationen, men jag vill aldrig mer behöva genomgå det & därför behöver jag tips & några kloka ord från min läkare blandat med sjukgymnasternas ord. Jag litar på dem alla till 110%.

I måndags när jag körde styrketräning för knät så var knät otroligt trött & segt, så jag trodde knappt att jag skulle orka den vanliga vikten på dagens träning. Men idag var allt som vanligt & vi kunde till och med utöka vikterna! Så himla roligt!

Träningen var sist ut idag & runt halv fyra stod Nellie på parkeringen utanför sjukhuset. Som jag har saknat henne, en av jordklotets finaste vänner! Det var så skönt att bara ses & snacka av sig. Vi köpte med fika & snackade ikapp, men sen blev jag rastlös av att sitta stilla så vi drog ut på en lite längre promenad.

Runt nio när Nellie hade åkt, ställde jag mig på löpbandet & körde ett lättare pass innan det var läggdags. Jag har så otroligt mycket energi hela tiden just nu. Jag vet inte varför , mer än att jag inte gillar att sitta stilla just nu haha.

Men nu ska jag sova. Godnatt!

Gillar