Det kommer ALDRIG vara över för mig. Aldrig någonsin

Den 9 november 2014 skrev jag ett väldigt jobbigt inlägg. Inlägget skrev jag med tårarna rinnadnes ner för kinderna & jag fick samla ihop mig flera gånger. Ta pauser mellan skrivningarna & fortsätta några timmar senare, eller dagen efter.
Jag hade bestämt mig för att låta ridningen vara
Det jobbigaste är att det känns inte som att jag någonsin kommer nöja mig. Jag kommer aldrig vara nöjd här nere på marken. Det är nästan 800 dagar sedan jag senast red. Fem år sedan jag senaste tävlade & vann. Min saknad blir inte mindre, eller mer hanterbar utan den blir värre. Enorm.
Det som gör mig ledsen är att om jag inte hade suttit upp på hästryggen igen, hade jag förmodligen inte haft någon operation inplanerad nästa vecka. Jag hade nog gått 100% på gymnasiet & varit i stallet på fritiden. Men det hänger inte ihop. För jag hade inte varit i stallet utan att rida om jag hade varit frisk.

Emilia tittade på bilder igår. Jag såg några. Jag fastnade vid en bild. När jag fyllde 10. Omgiven av mina kompisar i stallet där jag hade kalas. Mitt liv såg så annorlunda ut. Vi alla var så omedvetna om att jag, sju år senare skulle ha genomgått närmare 25 operationer & mycket av de där på bilden skulle bli en sann historia.

Älskade blogg. När jag tänker så tycker jag det är hemskt. Alldeles för hemskt & jag undrar hur. Vad var det som gick fel? Men vad det än var - ridningen eller inte så ångrar jag inte ridningen. Jag kommer ALLTID vara mamma & pappa evigt tacksamma som låtit mig rida. Caramelle & Spirit, Jolly & Vanilj är något av de bästa jag upplevt & Caramelle & Spirit har förblivit mina mål sedan 2011. De är det sista jag tänker på när narkossjuksköterskorna ber mig se hur långt jag hinner räkna innan mina ögon sluts & de första jag tänker på när mamma eller pappa sitter bredvid mig på uppvaket & frågar om jag är vaken.
Hästryggen är en del av mig. Den delen som fattas mig just nu. Som tur är kan min saknad täckas med lite mys nere från marken. Hästryggen får fortsätta vänta på obestämd tid , men jag ska upp dit igen. Jag är inte helt frisk förrän jag är tillbaka.Så länge väntar jag med fötterna på marken.


Gillar