De senaste dagarna

Jag & en klasskompis drog oss längre ner i Skåne. Emporia, shopping & mat. Frappe på vägen hem. Musik & snack.

Senare på kvällen knöt jag träningsskorna & körde ett pass på löpbandet & benpress. Det blev läggdags i någorlunda okej tid för gårdagen väntade. Klockan ringde vid halv nio & lite senare mötte jag upp en kompis på stan. Vi lunchade & strosade runt, innan jag drog mig bort till sjukhuset för träning. Träningen gick väldigt bra! Idag utökade vi med fler övningar. Och nu har jag gjort en armhävning mot väggen med axeln. Handleden är lite klen, vilket egentligen inte är så konstigt. Jag får vara med uppmärksam på den & träna upp den precis som axeln. Förutom axeln tränade vi lite mer bål & rygg & baksida lår. Jag tycker en del övningar kan vara fruktansvärt läskiga. Som att låta armen hänga framåt & luta sig fram - det är ingen fara & axeln tål det, men jag kan inte ens räkna hur många gånger axeln har hoppat ur led tidigare när jag gjort så. Min sjukgymnast är väldigt försiktig & tar hellre det säkra före det osäkra, samtidigt som han pushar mig när jag säger att jag är rädd. & det är en bra kombo! Jag vill skynda snabbt & helst skulle axeln vara helt återställd igår, men det handlar om att skynda långsamt. Jag har en hel sommar framför mig.

Efter träningen promenerade jag upp till stan igen & mötte upp en annan kompis som kom med tåget. Det blev en mysig eftermiddag & slutade med picknick. Vi kunde sitta ute till nästan nio innan vi frös allt för mycket! Min mobil krånglade, så jag tog inga bilder. Men här får ni en bild som min kompis tog.

Idag vaknade jag innan klockan ringde då jag hade bestämt att ut & gå med en kompis. Vädret var magiskt!! Helt otroligt fint & väldigt väldigt varmt.

Nu är jag hemma igen. Jag har precis ätit frukost - ute dessutom! Och jag måste verkligen fixa klart på rummet efter kaoset med kläderna. Ikväll ska jag hem till en kompis, men innan dess ska jag & Emilia leta påskägg :) Ha en fin skärtorsdag finisar!

Gillar