Datumet är ÄNTLIGEN satt - GOTT NYTT ÅR

SÅ lycklig. Det känns som att jag kommer spricka. Hela jag bubblar. & jag kunde känna hur ögonen tårades av glädje, lättnad & nervositet. Jag kunde inte ens sucka eller bry mig åt att det inte gick att hitta blodkärl i armen & att sticken blev långa. Inte kunde jag heller bry mig om att jag skulle utsättas för strålning ytterligare en gång när min läkare skickade remiss till röntgen. & tårarna var inte ens inom räckhåll när botoxinjektionen kom.

Personen som tog mot mig på röntgen log när jag kom in & sa att vad hon förstått så var det jag med den där bråkiga axeln, ja. & jag svarade ännu lyckligare att det är jag nu, men inte mycket länge till.

& ni förstår kanske mellan raderna - jag har äntligen fått min operationstid & det är inom en väldigt snart framtid. Imorgon springer det kanske ikapp mig om allt vad det innebär, men precis som jag skrev till min sjukgymnast i onsdags efter besöket så är jag alldeles otroligt lycklig & den lyckan är obeskrivlig. Min älskade axel har varit ur i 14 månader. När jag var 15 & axeln var ur i 258 dagar tyckte alla det var så otroligt länge, inklusive jag! Jag trodde ju aldrig någonsin att vi skulle passera 258 dagar igen & absolut inte att vi skulle passera ett helt år.

Jag kommer skåla in 2022 med en axel ur & mitt mål är att skåla ur 2022 med en axel som är i. Det var mer än jag fick detta året.
Gott nytt år på er!

Gillar