Back again

Jag har inte mått världsbäst de senaste dagarna, men nu är jag på banan igen. Jag har varit utan axelskydd sedan i måndags. Och kanske har det varit till axelns fördel att jag inte mått bra för jag har fått spendera mycket tid i soffan, vilket har gjort att det blivit naturligt att vara utan axelskydd. Jag har sagt hela tiden att jag ska sova med axelskydd i minst ett halvår, men efter läkaren & sjukgymnastens trygga ord sover jag redan utan.
Jag ska skriva ett ordentligt inlägg om axeln. Det kommer. Men nu måste jag ta ikapp allt jag missat dessa dagarna. Ni vet ju hur jag blir av några dagars vila..

Jag börjar med att ta ikapp här inne. Igår var jag & Emilia hos farfar hela dagen. Vi firade min födelsedag i förskott. Superduper mysigt & kul.

Idag har jag varit & tränat. Träningen gick riktigt bra! Och jag blir så lycklig varje gång jag tittar på axeln. I tisdags rörde sig något lite fel. Eller det kändes fel. Och det såg obehagligt ut. Men det har inte upprepats så nu börjar det kännas tryggare igen.
I skrivande stund är jag påväg till Malmö. Lite nervös , men glad & då känns det som ett perfekt tillfälle att blogga!

Gillar

Nya inlägg

    Mest lästa