<3

Dagarna går så otroligt fort just nu, samtidigt som de går långsamt. Det är så mycket fixande, hela tiden. Samtidigt som det är ännu mer ryggliggandes. Mycket praktiskt som jag försöker ta tag i via datorn. Intyg, samtal, planering inför OP osv. & om några veckor flyttar jag & D.
Iallafall, idag kom Emilia hit & hämtade mig. Vi skulle upp till familjen. Vi gick inom Triangeln en snabbrunda. Jag behövde handla något pösigt plagg. Gärna en klänning. Ibland är klänningarna alldeles för jobbiga att ta på, så jag går i stort sett alltid i samma klänningar. Iallafall så hittade jag en mysig klänning. Den gick att ta på sig med en arm & jag kommer lätt använda den efter operationen också.

Seeen hoppade vi in i bilen för att bege oss hemåt, lillasyster körde & jag styrde musiken.

Väl hemma hos familjen tog vi det lugnt. Axeln var hög, så jag tog någon timme på soffan & så försökte jag få ner skulderbladet. Resten av kvällen var också lugn. Vi skulle ut & äta med grannarna, den årliga middagen. Så det blev lugnt.

D & Nala kom efter att D hade slutat. Jag & Nala stannar kvar hos familjen imorgon & sen kommer D igen efter jobbet. Imorgon kommer Sandra en stund. Vi ska bara snacka, fika & va. Toppen start på helgen!

Gillar