--> Uppsala

Hej bloggen. Nu är jag tillbaka igen. Denna veckan har varit annorlunda. Det har hänt mycket & det har varit mycket att göra. Nu ikväll skrev jag klart ett arbete som ska skickas in innan 00.00. Terminens sista arbete & nu har vi bara ett nationellt prov kvar.

Igår mådde jag inte alls bra & lät bloggen vara. Det var väldigt tråkigt för Viktor var uppe & hälsade på oss, så typiskt att jag inte mådde bra just då. Jag har ingen aning om vad felet va. Det gjorde fruktansvärt ont i magen & jag kunde varken dricka eller äta utan att det gjorde extremt ont. Tillslut gick jag & la mig en stund för min kompis hade en fest på kvällen som jag hade lovat att gå på. Det fortsatte att göra ont, men jag gick ändå. Framåt kvällen blev det lite bättre & sen lite sämre. Idag har det gått i vågor. Frukosten & lunchen gick inte alls bra, men middagen gick bättre. Jaja, strunt samma. Jag mår iallafall bättre & det är huvudsaken.

Förresten! Jag har en sak som jag inte har hunnit berätta än. Vet ni vad som låg i postlådan i fredags när jag kom hem? Ett brev från Uppsala, med en tid inom två veckor. Jag tror ju absolut inte att det är operation för då borde jag fått mer information. Men jag har fått tid & plats till besöket. Hmm.. Varför ett besök nu helt plötsligt?

Gillar

Kommentarer