What a day

Idag har vi varit samlade, hela familjen. Viktor och Jenniefer kom runt två-tiden och då hade vi fixat picknickkorgar. Vädret var inte på vår sida, utan det regnade och blåster väldigt mycket. Men vi trotsade vädret med varma kläder och promenerade iväg. Vi drack varm choklad , åt baugetter och lussekatter. Jag och Vilma hade med saffranspannkakor som blev efter efter frukosten.
När kläderna var blöta och vi alla frusna gick vi hemåt igen. Sen har vi bara haft en myskväll. God mat som mamma och pappa stod för, julklappar som vi alla bytte med varandra och sen har vi bara "varit". Suttit och snackat. Det känns otroligt konstigt att inte Viktor inte är med oss på julafton. Han är ju trots allt vår storebror... Menmen.
Nu ligger jag i sängen med en kopp te och Mollis har precis krupit upp bredvid. Imorgon är det min favoritdag. Julafton. Men den dagen ser så olika ut för alla. Nu på senaste har jag tänkt mer på alla som sitter själva och inte har någon att fira jul med. Så hemskt. Så därför går mina tankar åt de ikväll. <3 Hoppas ni alla får en underbar julafton. <3 <3

Gillar

Kommentarer