Vi har fått en tid!

Åh just nu känns allt lite mer hoppfullt. Jag har äntligen äntligen fått tid. Sjukhuset här hemma har skickat någon form av akutremiss/komplettering upp till Jönköping, vilket sjuksköterskan upptäckte när jag ringde dit i förmiddags.
Det är ett tag dit. Cirka två veckor. Jag hade ju helst önskat en tid för en vecka sedan haha, men två veckor är bättre än 60-90 dagar. Och nu får jag tid hos den läkaren som min förra önskar. För er som har missat det, så har min axelläkare gått i pension. Annars hade han självklart hjälpt oss!

Förutom det positiva beskedet , så har jag varit i skolan nästan hela dagen idag. Vid 11 tänkte jag åka hem, men så försökte jag strunta i smärtan och det hela resulterade i att jag inte tog bussen hem förrän vid 14. Jag trivs fortfarande jättebra i klassen, klart att min frånvaro är dryg och påverkar, men kompisarna känns förstående och det är så skönt.

Nu har jag vilat på soffan någon timme och Emilia har gjort mig sällskap. Ikväll ska vi (inte jag) laga mat och mysa här hemma. Det blir jag, en kompis och sen Emilia och henne kille. Min kompis har spexfotot imorgon, så vi ska förbereda lite och bara ta det lugnt.

Gillar

Kommentarer