Vårkänslor

Godmorgon världen.

Jag kände inte alls för att skriva något igår. Dagen började inte alls bra & jag var inte världens gladaste. Jag hade varit vaken de större delarna av natten & jag hade otroligt ont. Den värsta smärtan sitter ovanför bröstet, där det har blivit någon ”för höjning” efter operationen. Den andra smärtan satt rakt in i axeln & efter ett snitt på cirka fyra timmars sömn den senaste veckan tappade jag det.

En kompis skulle kommit hit från hemstaden, men vi sköt upp det. Alvedon, vila, is & en balans mellan att vara utan axelskyddet & att ha det på. Det är en jättesvår balans. Det känns som att axelskyddet gör att axeln blir hög & ger mig en himla huvudvärk, men det känns som att jag får ont i bröstet & i själva axeln av att vara utan.. Knasigt!

D hjälpte mig att packa & gjorde en kaffe åt mig till bilresan & sen åkte jag med Emilia & Axel hem till mamma & pappa. D skulle ha fotbollsmatch & anslöt senare under dagen.

Smärtan försvann mer & mer under dagen. Jag var väldigt trött, men kunde inte sova. Åt lunch hemma med familjen & sen när de skulle ut på promenad ville jag också med. Det var ingen powerwalk, men en otroligt otroligt mysig runda & D mötte upp oss i slutet av rundan.

Livets lyckopiller var såklart också med. <3 Det är så mycket mysigare att promenera där mamma & pappa bor, än här i storstaden. & det tycker nog hon också. Hon vill gärna vara ute hela tiden. Speciellt med någon i deras trädgård & spela fotboll.


Med andra ord har det varit en väldigt bra söndag trots förutsättningarna. Livet händer & livet vänder!

Nu har jag & Nalisen krupit ner i sängen & jag ska snart släcka. Imorgon rullar bilen till Jönköping igen. Det ska bli otroligt spännande!

Gillar

Nya inlägg