Vänsteraxeln höll inte smällen.

..." Jag är 99% säker på att vänsteraxeln är ur led för jag mår illa och det drar i den. Min högerhand är för kall för att dra rätt den, eller också är den på plats och därför får jag inte rätt den. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra !! "

09.20 slängde jag iväg sms:et ovanför till mamma och pappa. Det hade varit en halvstressig morgon här hemma. Min kropp var iskall, vilket gjorde att jag tog det lugnt. Istället för att ta den vanliga bussen, tog jag en buss senare. Jag hade dessutom sovmorgon.

För att göra en lång historia kort så var bussen nästan full redan vid min hållplats. Och oturligt nog fick jag en idrotts/frilufts liknande väska på axeln. Jag vet inte riktigt om någon märkte det, eller vad som hände sekunderna direkt efter då det gjorde fruktansvärt ont. Jag hittade en annan plats att sätta mig på och efter lite mer än halva bussresan konstaterade jag att det inte var som tidigare och det var då jag smsade mamma och pappa.

Jag hoppade av bussen vid skolan, informerade några klasskompisar och berättade för läraren att jag blir lite sen. Jag mötte upp pappa och han provade dra rätt axeln , men den trillade ner direkt igen. Vi körde hem för att tejpa axeln och sen körde han mig till skolan igen, men vi fick vända. Axeln flyttade på sig hela tiden och smärtan var inte alls rolig.

Jag åkte hem, la mig i soffan och lät armen vila. Jag hade ett viktigt skolarbete 13.00, som jag kände att jag verkligen inte kunde missa så vid halv ett tog jag bussen igen. Jag åkte hem så gott som direkt efter skolarbetet och då fick jag vila armen igen.

Jag är väldigt trött på axeln och jag vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra.. Menmen, vi får ta nya tag imorgon igen. Det kommer ju bli bra förr eller senare!!

Gillar

Kommentarer