Uppdatering

Det var som om jag levde i en annan värld. Jag gick på helspänn & var allt annat än glad. Vi fick köra hem från jobbet en & En halvtimme tidigare. Jag var helt blev blek & hade kämpat på sedan förmiddagen.

Framme på campingen gick jag direkt in i husvagnen, fast jag hellre hade velat gosa upp mig i Caramelle eller Spirits man. Jag låg på rygg i husvagnen till kvart i sju & sen började jag få tillbaka färgen i ansiktet & axeln kändes bättre. Den hoppade aldrig ur led, men den flyttade på sig lite & det gav mig panik & flasbacks. Jag skäms fortfarande & jag är otroligt att & besviken på mig själv. Jag sabbade de sista dygnet här bara för att jag inte tänkte smart. Åhh. När ska jag lära mig?

Senare på kvällen gick jag in i hagen. Caramelle kom fram direkt & gick bredvid mig genom den stora hagen. Världens finaste tjej. & tack vare det kändes det inte lika hemskt att jag inte fick hämta in henne.

Efter lite mys i hagen fikade vi på grillad frukt & Willy & hans tjej var också med. Otroligt mysigt & det var en väldigt bra avslutning på semestern.

Nu är vi hemma igen. Igår låg jag i soffan från 14.00 till 18.00. Något jag HATAR. Men det behövdes. Axeln känns mycket bättre. Den är väldigt stel & rörligheten har minskat lite. Men det gör ingenting. Den töjer sig så snabbt igen.

Gillar

Kommentarer