Update om träningen

Jag undrar hur min vänstra arm har kunnat bli så otroligt svag på så kort tid. Den blev ju bara starkare & starkare innan & så ska det ju fortsätta. Kanske var det någon muskel som tog stryk förra veckan när axeln var dålig? Ingen aning. Jag kommer iallafall träna vidare & till en början får jag minska vikten för att inte förstöra något & sen hoppas jag på att snart kunna öka igen. Finaste vänster axel...

Men nu måste jag berätta om höger axel! Musklerna jobbar på riktigt bra i den & jag har bra kontakt med musklerna både i den, men också runt omkring axeln. Självklart hoppar den ur led lite då & då, men just nu känns den bättre.

& sist men inte minst tar vi en uppdatering om benen också. Benen är jag kvar på ungefär samma vikt som tidigare. Fast en del muskler har jag blivit starkare, vilket bara är positivt. Framsida lår är väl de enda som är lite svagare. Fick ta bort 2,5 kilo för högerknä blev varmt & gjorde ont. Men så är det ju ibland!

De senaste två veckorna har jag inte varit på gymmet särskilt mycket. Vi har varit bortresta & sen var det ju Göteborg. Första veckan tränade jag ner "vardagligt". Det var mycket spring i stallet när jag sprang med Mella i paddocken & benträning i vattnet. Men nu ska jag träna regelbundet på gymmet igen. Jag älskar att träna & det ska bli skönt att kunna lägga mer fokus där igen. Jag har lite mer än två månader på mig & sen kommer träningen vila i nästan en månad. Fy. Jag längtar inte.

Gillar

Kommentarer