Tuesday

Den dryga axeln börjar äntligen sluta dryga sig och nu ligger den mest bara ur led. Musklerna har krampat två gånger. En gång imorse och en gång när jag råkade öppna kylskåpet med fel arm.. Men annars har det varit en helt okej dag. Jag lyckades ta mig in till stan en sväng och nu ikväll har jag kunnat små fixa lite på rummet efter helgens städning.

Angående knät så fortsätter det att hoppa några gånger om dagen. Ofta när jag sitter ner. Jag har försökt att nå min läkare i över tre veckor utan respons, men efter gårdagens telefonsamtal berättade sjuksköterskan att jag stod uppsatt på någon väntelista. Det hela slutade med att jag fick en tid om cirka tre veckor. Egentligen tycker jag det känns så onödigt att åka till Stockholm för jag tror inte läkaren själv vet vad han ska göra. Ett telefonsamtal hade varit en bra början, men tydligen inte.. Jaja, huvudsaken är väl att knät blir bra.


Om en liten stund kommer några familjekompisar hit. Jag är väldigt trött och ofokuserad så för min del lär det bli läggdags tidigt. Imorgon taggar jag skola igen. Ha en fin kväll fina läsare!

Gillar

Kommentarer