Trygg igen

Just nu försöker göra en rimlig planering över nästa vecka. Det är sista veckan med axelskyddet. Och om en vecka ska jag äntligen få ta av det. Hoppas jag..
Samtalet i torsdags kändes bra. Jag är otroligt tacksam & glad över läkarna & kontakterna i Jönköping. Min läkare tar sig verkligen tid att prata & försöka förstå. Han sa till mig att jag måste verkligen försöka undvika att ligga på mage för det lägger belastning på axeln. Om jag rör axeln i sömnen, i axelskyddet så ska det inte kunna skada för nu har det gått fyra veckor. Men såklart ska jag inte röra den. Jag berättade om glappet som kändes för några dagar sen, men jag var noga med att det var borta nu.  Och sen berättade jag att muskeln krampat två gånger till. Min läkare är inte närvarande på sjukhuset nästa vecka, så vi ska inte upp dit. Men händer något så finns han. Efter samtalet är jag inte så orolig längre. Han verkar lugn & det smittade av sig på mig. Jag behövde kanske bara höra att axeln inte går sönder av att jag rör den lite i sömnen.

Mitt mål är att försöka hitta en liten vardag med träning, kompisar & skola nästa vecka. Och jag ska verkligen försöka få helgen att vara oplanerad & bara ta det lugnt nu sista helgen inför Jönköping. Men vi får se. Ni vet ju hur jag är..

Gillar

Kommentarer