Trötter

Godeftermiddag! Idag är jag verkligen superduper trött. Jag var hemma runt halv fyra & vaknade 6.05 med massa energi. Fattade noll. Tillslut somnade jag om till 8, men då hade jag så ont utanpå skulderbladet att jag inte kunde fortsätta sova.

Jag har varit supertrött i stort sett hela dagen, halvtittat på någon film , skrivit på något skolarbete & försökt sova, men jag kan verkligen inte. Ingen ro i kroppen. Tillslut knöt jag på gympaskorna & stack ut en runda, så nu är jag lite piggare men fortfarande väldigt trött.

Kroppen känns bra. Axeln hoppar givetvis lite, men inte något extremt. Dessvärre har jag fått sår på skulderbladet av tejpen, vilket gör att det gör lite ont att ha tröjor & att ligga på rygg. Idag lever jag i mysigare & större tröjor. Min sjukgymnast tyckte att vi skulle låta axeln vila från tejp nu över helgen & fast jag kanske inte höll med helt igår så håller jag med honom till 110% idag. Huden behövde det nu efter flera veckor med tejp!


Nu måste jag hoppa in i duschen, byta kläder & förbereda lite inför kvällen. Jag har inte bestämt mig riktigt. Känner inte för dansa natten lång idag haha, Så antingen eurovision med någon kompis, eller bara mys med Emilia & några av hennes kompisar här hemma så jag kan lägga mig i någorlunda tid så jag blir pigg till morgondagens planer. Klockan står givetvis på 02.56 imorgon natt igen! ;)

Gillar

Kommentarer