Tredje advent

Idag tog vi en ordentlig sovmorgon. Jag har inte vaknat riktigt så många gånger inatt, däremot har jag legat vaken väldigt länge de stunderna jag varit vaken. Axeln är fortfarande inte bra. Huvudvärken envisas hänga kvar & jag är trött. I övrigt känns det bättre. Jag börjar känna mig som en människa igen. Det gör ont & jag vill gärna att det ska bli måndag NU så min sjukgymnast kanske kan hjälpa mig. Men det är hanterbart idag.

Iallafall, vi lyxade till det med en ordentligt mysig adventsfrukost. Vi hade våffelsmet hemma som vi bara öste i lite saffran i & sen kokte vi snabbt upp knäcksås & tillsatte julens kryddor - mums! Julkänslan var på topp & likaså mysfaktorn.

Efter en lååååång & mysig morgon klädde vi på oss varmt & jag lämnade äntligen lägenheten i några timmar. En liten promenad & så åkte vi med några kompisar till en butik. Vi var hemma igen vid sen eftermiddag & planen var att baka saffranssnurror, jag & D. Planen var att D skulle knåda & göra det ”praktiska” ”jobbiga”, medans jag skulle hälla i ingredienserna, men jag orkade inte. Vi hade inte varit iväg länge alls, men det var fullt tillräckligt. & det gjorde inte D något. Inte så att han är supertaggad på julbak direkt.. Så vi plockade upp poké bowls från vårt favoritställe & så hade vi en ordentlig myskväll. Vi kikade på solsidan, drack jul te från adventskalendern & såklart poppade vi popcorn!!

Så summan av kardemumman denna helg är flummig. Det var längesedan axeln reagerade såhär & verkligen slog ut mig i så många timmar, så det var riktigt trist. Helgen blev inte som planerad, men vi gjorde det bästa vi kunde för att få en mysig helg. Det var otroligt skönt & roligt för huvudet att komma hemifrån en liten stund idag, träffa två fina kompisar & bara va. & det var alldeles lagom med en liten stund. Bättre det än inget alls. <3

Nu ska jag försöka sova. Sov gott världen!

Gillar