Träning, glass & bara en massa sommarmys

Åh, dagarna bara springer iväg & det är så mysigt att vara här. Det känns som man är låååångt iväg från alla andra, fastän vi egentligen inte alls är det. Man glömmer mobilen, jag försöker tänka bort alla måsten & det känns som semester på riktigt mitt i allt annat.

Vi bara solar, äter glass i stora lass, myser ännu mer & badar. Jag simmar inte, men går i & doppar mig. Ingen aning om hur axeln reagerar på simning, eller om den ens kan simma just nu. Jag vågar inte testa! Jag är rädd att det blir stora konsekvenser & bakslag & särskilt nu när både min läkare & sjukgymnast är på semester!

På tal om sjukgymnastik - idag har jag varit & tränat axeln. Sista träningen där innan min superduper saknade sjukgymnast är tillbaka. D skulle på massage på Trygga & jag skulle träna axeln. Perfekt kombo! Träningen gick helt okej. Jag är lite fegare utan min sjukgymnast & axeln svarar inte mig lika bra just nu. Samtidigt som det verkar som att skulderbladet ibland svarar mig förvånansvärt bra i vissa övningar. Jaja, nog om det! Nu ska jag & D snart bege oss ut på sjön. Han är iväg & hämtar flytvästar. Han ska paddla & jag ska åka med. SÅ mysigt!!!! & sommarkänsla deluxe.
Ha en fin kväll fina läsare.

Gillar

Kommentarer