Tisdag

Jag förstår inte var jag får all energi ifrån. Jag hatar att sitta stilla och vill mest bara springa eller gå hela tiden. Sover bara några få timmar per natt. Igårkväll släckte jag runt 22.30 och sista gången jag tittade på klockan visade den strax innan 00. Sen vaknade jag vid 01 och låg vaken till 02, somnade om till 03.07 och sedan låg jag vaken till ca halv 5. Slutligen vaknade jag strax innan 06 och då gav jag upp eftersom väckarklockan ändå skulle ringa vid kvart över 6. Det var likadant i söndags, somnade 03 och vaknade 08. Jag kan lixom aldrig sova ut ordentligt och jag förstår inte varför...
Strunt samma. Det blir nog bättre med tiden.
Imorse har jag varit hos tandläkaren och därför missade jag första lektionen. Mycket prat om mina tänder då alla tandläkare tänker olika och det är svårt att hitta en långvarig lösning, men det ska väl lösa sig.
Om en liten stund slutar mina kompisar sina lektioner. Det var ingen ide att gå dit för 5 minuter. Därefter blir det matte och sen ska jag iväg på ett annat besök, men då missar jag inga lektioner eftersom jag har tre timmars hål!

Gillar

Mest lästa