Tillbaka till vardagen

Resan i Paris har blivit till historia & nu är det dags att ge det sista här hemma innan sommarlovet & återgå till vardagen. Äntligen har jag också en vardag. Det finns inga funderingar, inga tankar eller orsaker som skulle få mig att stanna kvar hemma när dörren smälls igen på morgonen. Istället så stänger jag av mitt morgonlarm, går upp & stressar iväg till skolan. Precis som många andra.

Jag har egentligen sovmorgon varje måndag, men jag brukar se till att lägga träningen då för att inte missa något i skolan. Idag hade jag ingen träning & därför fick det bli lite sovmorgon. Om jag inte har träning på måndagmorgnar, så åker jag till skolan vid samma tid som jag gjorde den 1 oktober när axeln hoppade ur led. Jag kommer aldrig glömma klockslaget på mobilen när jag smsade mamma & pappa. Och jag kan vara ärlig med att jag har inte åkt buss den tiden sedan det hände. Nu tar jag alltid bussen tio minuter innan, eller tio minuter efter. Jag vet att det inte spelar någon roll, men jag vill inte riskera att möta på den där väskan igen & behöva uppleva allt än en gång. Jag vet att min axel inte var särskilt särskilt stabil redan innan detta hände, men det tar ändå upp mina tankar. Jag skulle ju egentligen ha tagit en buss tidigare den där måndagmorgonen, 1 oktober 2018. Men jag räknade ut att jag skulle hinna i tid till skolan med en buss som gick tio minuter senare också, så jag väntade på nästa buss. Problemet var att jag aldrig kom till skolan. Istället smälldes det ner en väska på axeln, som ledde till en blå arm, sms till mamma & pappa , tårar & akuten. Jag kan inte släppa det. Vad hade hänt om jag inte hade tagit den där bussen? Förmodligen hade jag gått med en halv dålig axel & väntat på operation eftersom axeln faktiskt redan hade börjat krångla lite grann. Det hade kanske bara aldrig blivit riktigt så allvarligt.

Äsch. Jag vet inte. Men jag vet att jag måste sluta tänka på det. Jag brukar inte tänka på det egentligen & hur som helst så blev det ju väldigt bra av alltihop tillslut. Det är det viktigaste av allt.

Skoldagen gick utan några problem. Blandade lektioner & kul att vara tillbaka. Nu har jag precis kommit hem. Kvällen är lite oplanerad än så länge , men jag ska iallafall träna. Löpbandet, den vanliga träningen för axlarna & sedan lite ben. Knät känns bra igen, trots att de hoppade igår. Kan bli kul att se hur det reagerar på vikterna med träningen nu. Ha en fin måndagseftermiddag! Vi hörs.

Gillar

Kommentarer