Tillbaka eller vadå?

Över 10 utkast med inlägg som av någon anledning inte publicerats.. Funderar på att publicera i efterhand? Men känns lite halvtråkigt.  Vi får se.

Den senaste veckan har varit bra. Extremt varmt och huvudvärk, men det är ju sommar. En väldigt varm sommar.
Veckan har blandats med kompisar, familjen, Helsingör, ännu mer kompisar och jobb - typ så.

Helsingör var mys! Trots värmen. Dock så hade jag otur och slog i knät tre gånger. Först på stationen här hemma då det var någon brunn eller liknande, sen på båten åkte en dörr igen precis när jag skulle gå igenom och sista gången var när vi precis kommit till Helsingör. Jag gick och pratade med de andra och oturligt nog var plattan under mig lös. Men trots alla smällar är knät bra. Lite svullet igen, men det vore kanske konstigt om det inte var det..

Och på tal om knät så tycker jag att det funkar bra just nu. Förra veckan var inte någon favorit vecka för knät hoppade faktiskt två gånger på mindre än fem dagar. Senaste gången var vid frukostbordet i lördags. Och varje gång det hoppar blir jag på extremt dåligt humör. Tidigare har jag mer kunnat struntat i det och tänkt "jaja det ska opereras snart" och då var hoppningarna någonting som hände flera gånger i timmen så jag blev ju typ van. Nu däremot så gör det ont varje gång och knät ska inte opereras, utan knät är ju redan opererat för att inte kunna hoppa. Men jag jobbar på det, att inte låta knät ta så mycket energi!

Gillar

Kommentarer