Tillbaka

Med en temperatur på 2° välkomnar Uppsala oss. Vi har kört igenom både lite sol, lite snö och regn. Här i Uppsala är himlen helt grå, det är dimmigt och det regnar.

Bilresan gick bra. Jag hade lite svårt att hitta ett bra läge med axeln, men precis när vi passerade Jönköping satt jag perfekt. Knäna har varit riktigt bra. Egentligen hela kroppen för ingenting har hoppat ur led. Är ni förvånade?

Iallafall! Nu sitter vi i väntrummet här på sjukhuset. Axeln ska röntgas mot min vilja. Egentligen skulle den ha röntgas dagen efter operationen, men jag bad om att vänta. Jag har inga bra minnen med röntgen här uppe. Första gången när jag var nyopererad i vänster axel tryckte personalen så mycket att jag svimmade och det gjorde sjukt ont. Förra gången var höger axel urled när vi lämnade röntgen och den var inte på plats i en sekund ens på hela hemresan. Idag är jag fit for fight. Jag är inte nyopererad och ingenting är ur led på mig så jag kommer vara väldigt noga med att de ska ta det lugnt med axeln. Ni kan väl hålla tummarna att det går bra? Efter röntgen ska vi träffa min läkare och det ska bli otroligt kul att höra vad han tycker om axeln. Och om vänster axel såklart. Det har ju gått ett och ett halvt år sedan den operationen, men det är lika roligt att se utvecklingen. Sen ska stygnen på höger axel också plockas bort. Håll tummarna för att jag får skippa axelskyddet också! Det hade varit dröööm. Såklart blir det läskigt att ta av skyddet men i slutändan är det ju faktiskt det jag vill. Sen ska det bli kul att träffa min läkare också. Man blir friskare av att höra hans åsikter om axeln haha!

Gillar

Kommentarer